лого

Delivery and payment

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерски фирми Еконт и Спиди, до адрес на получателя или офис на куриера с наложен платеж.

Обработването на поръчките се извършва от Понеделник до Петък от 9:00 ч. до 15:00 ч. Поръчки, направени в Събота и Неделя се обработват в първия следващ работен ден.

Срок на доставката на територията на Република България е от 1 (един) до 5 (пет) работни дни. Винаги предлагаме опция преглед и тест преди закупуване, ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ се от тях.

Return item

Всеки клиент има право да върне артикула обратно в 14 дневен срок в търговският вид, в който е получен. Ако няма конкретна причина за връщане, доставката се поема от клиента.

Only items that are in intact commercial form are accepted.

You can return them after calling us on the contact phone number listed on the site.

The amount of the item will be refunded to you within 7 days from the day of receipt by us to the bank account specified by you.

Delayed sending

Вече ще можете да събирете модели цяла седмица! Нужно е само при поръчка да изберете опция “Отложено изпращане” , след което да приключите поръчката. Така ще може да поръчвате цяла седмица, а ние ще ви изпратим всички модели наведнъж с една доставка!

Because we love to help!

Cart
  • Нямате продукти в количката